XXI. század

Ezen a felületen próbálunk némi segítséget adni a mai technika útvesztőiben. A mai világban már nem nagyon lehet elkerülni a különböző okos eszközök használatát. Így az 50+ generációnak is esetenként meg kell birkóznia ezekkel a kütyükkel. Aki nem ebben nőtt fel, nehezen veszi az akadályokat. Ámulva nézzük, hogy a kicsik, akik még talán beszélni se tudnak, mennyivel természetesebben és ösztönösen nyúlnak ezekhez a szerkezetekhez.

Ha itt jársz az online klubunkban, akkor te is nyitott vagy az új technológiák iránt, rászántad magad, hogy a mindennapi életed részévé váljon. Remélem, ebben a segítségedre lehetek. Mivel nem vagyok informatikus, én is felhasználó vagyok, így talán kicsit közérthetőbben fogom tudni ismertetni, leírni az egyes témákat.

Vannak olyan alap témakörök, mint a Facebook, az elektronikus levelezés, hasznos alkalmazások, internet használat stb., amikről írni fogok. Viszont lehet, hogy te is bele botlasz olyan felületbe, alkalmazásba, szerkezetbe, aminek használata gondot jelent a számodra. Ebben az esetben nyugodtan írj nekünk, ismertesd a problémád és ha nem is azonnal, de megpróbálok utána járni és segíteni amennyiben a tudásom elegendő hozzá.

 

Rózsa /R/