Rákosligetre költözik a szenior torna

Alma mozgásközpont

Szép és lehetőségekkel teli évek után fájó szívvel búcsúzunk a Podmaniczky kastélytól, szenior tornánk és klubéletünk eddigi helyszínéről. A foglalkozásokat Rákosligeten az ALMA Mozgásközpontban folytatjuk.

Hiszem és vallom, hogy az életünk tele van változásokkal, s ha egy kapu becsukódik új nyílik ki előttünk, s a kapun túl új lehetőségek várnak. Nem szeretem a változásokat, félek tőlük. De elhiszem és biztatom magam mindig a fenti bölcselettel: új jön, egy jobb.

Jól éreztük magunkat a Podmaniczky kastélyban, szép időszak volt. Az idők folyamán bejártuk és megismertük az összes termét, szegletét. Sok szép élmény köt hozzá: kalandokkal teli nyári táborok, torna a selyemtapétás díszteremben kristálycsillárok alatt, kincsesláda keresés. Széktorna piciny termecskében, a kávézó, egykori istálló csodás hangulatú klubdélutánjai. A tetőtérben rendezett fittségmérések, ahol csodáltam küzdő szellemeteket, Szabó Gyuri bácsi és más vendégeink előadásai. Aktív hét, tollaslabdázás Ildikóval a kertben, bocsa és pingpong. Sorolhatnám.

ALMA Mozgásközpont – a tornatermek előtere

Ma már új az időszámítás: a MAKKA kicsit ligeti lett, Rákosligeti. Hónapokig tartó keresgélés, kétségek és kérdések után megállapodni látszunk Rákosligeten, a Hősök terén. Jó szívvel, rugalmassággal és segítőkészséggel találkoztunk itt, remélem az együttműködés zökkenőmentes lesz.

A költözésünk folyamatban van, az óráink és méréseink helyszíne november közepétől az ALMA Mozgásközpont, Rákosliget, Hősök tere 18. Hamarosan megérkezik és elhelyezést nyer minden eszközünk, még a pingpong-asztaloknak is lesz helye.

tornaterem ahol a szenior tornát tartjuk

Az elkövetkező programok, melyek már ebben az évben itt kerülnek megszervezésre és lebonyolításra:

  • kedden és csütörtökönként szenior torna 3 csoportban (7:45, 8:45, 9:45 kezdéssel)
  • heti 1 alkalommal asztalitenisz (szervezés alatt, még várjuk az asztalokat)
  • december 12. testössztétel-mérés
kisebb terem pl. a testösszetétel-mérés helyszíne lehet

Úgy érzem a 2018-as év további lehetőségeket is tartogat számunkra ezen a helyszínen, mely megközelíthető a

  • Rákosmentén élőknek a 98 és 198 autóbuszokkal,
  • a XVI. kerületből a 276E autóbusszal,
  • Pécel, Isaszeg, Gödöllő irányból a Hatvan-Keleti-pu. között közlekedő vonattal,
  • Keleti pályaudvarról és Kőbánya felől a Hatvani vonattal (Rákosliget),
  • a tornatermek előtere, öltözőkkel

    autóval, a parkolás ingyenes.

A Hősök terén a templommal szembe fordulva jobbra rézsút hátra, a téren áthaladva keresd az épületet, a külső lépcsőn haladj el jobbra, a folyosó végén gyere az emeletre.  Ha autóval érkezel, az épület előtt és mellett ingyenes parkolóban tudsz megállni. A szenior torna helyszíne csupán 400 méterre fekszik a Rákosliget vasútállomástól, mely a Hatvani vasútvonal megállója.

Gyertek el, nézzetek körül, várlak Benneteket új helyszínünkön!