Makka ONLINE Klub Belépés

Belépés a MAKKA Online Klubba

Kedves Érdeklődő,

a COVID-19 vírus okozta bezártság idején már bizonyított ONLINE KLUB felületünk, mely azóta is él és napról napra gyarapodik online anyagokkal. Az ONLINE KLUB a MAKKA Szabadidősport Egyesület szenior klubjának virtuális testvére. (www.makka.sport.hu)

A hétköznapokban az 50+ korosztálynak tartok mozgásórákat, így ezeket az anyagokat is nekik, Nektek javaslom. Ezen a felületen a bezártság, esetleg karantén idejére is javaslok Neked otthon végezhető mozgásformákat, melynek videóit folyamatosan töltöm fel. Természetesen jó lehetőség az online klubhoz való csatlakozás akkor is, ha távol laksz tőlünk, vagy esetleg lakóhelyeden nem érhető el szenior mozgásprogram. Csatlakozz, várlak, örömmel segítem fittséged megőrzését!

Az Online Klub tagjaként csatlakozhatsz Facebookos csoportunkhoz is, ahol egy élő közösségbe csöppensz, és együtt tornázhatsz többekkel. Aki igényli az egyéni “törődést”, annak ajánlom a VIP csomagunkat, itt figyelembe tudom venni az egyéni problémáidat és annak megfelelő tornasort állítok össze számodra. (fizikai felmérést nem tudok végezni csak telefonos megbeszélés alapján tudok specializálni)

Csomagok:

START csomag:

  • cikkek hozzáférése,
  • támogatói csomag, ha segíteni szeretnéd tevékenységünket, de nem vennél részt a mozgásos online órákon

PRO csomag:

  • megtalálod a tornákat
  • és a cikkeket,
  • ebben a csoportban érthető el a Facebook csoport is

VIP csomag:

  • cikkek
  • torna videók
  • Facebook csoport
  • problémád figyelembe vételével egyéni gyakorlatsor összeállítása

Szeretettel várunk!

Karesz kollégám összeállított egy videós segédletet, ami segít Neked abban, hogy elboldogulj a Belépéssel:

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot, és töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot. Ne aggódj, a csomagot a későbbiekben bármikor módosíthatod, ha meggondolnád magad. 

Szolgáltatáscsomagok:

 Havi tagdíjak:

2 000.-Ft/hó

5 000.-Ft/hó

10 000.-Ft/hó

cikkek, bejegyzések x x x
zárt Facebook csoport x x
kihívásokban való részvétel x x
előadások élő vagy online x x
edzésterv, tornasorok x x
személyes tanácsadás x

Miután kiválasztottad a legmegfelelőbb csomagot, jelezd részvételi szándékodat a lenti űrlap kitöltésével. A csomagot a későbbiekben módosíthatod illetve előfizetésedet bármikor meg is szüntetheted.