MAKKA Online Klub

8 éve vezetem a MAKKA Szabadidősport Egyesületet, szenior sportklubunkat. Egyesületünk nyugdíjas tagjai fontosnak tartják azt, hogy megőrizzék aktivitásukat, hogy még sokáig segíthessék családjukat, s ne ők szoruljanak a családtagok segítségére. Az elmúlt években rengeteg megkeresést kaptam az ország minden szegletéből, sokan kerestetek, hogy örömmel csatlakoznátok hozzánk, de földrajzilag ez nem megoldható. Eljött az idő, amikor megpróbálok azoknak is a segítségére lenni, akik távolabb élnek tőlünk. S várom az online felületre azokat a makkásokat is, akik a hétköznapjainkban ilyen-olyan okok miatt most nem tudnak részt venni, de továbbra is a közösségünkhöz szeretnének tartozni. Vágyják a társaságot, és a támogatást abban, hogy aktívan éljék mindennapjaikat és tegyenek egészségükért, önmagukért. Hiszen, ahogy Blaha Lujza mondta: A fiatalság nem múlik el, ha nem akarjuk.

Miért érdemes a MAKKA Online Klub tagjának lenni?

 • mert itt mindennap érezheted, hogy nem vagy egyedül, társaságra találsz
 • megismerhetsz másokat, barátokra lelhetsz
 • mert szakemberek segítségével tehetsz önmagadért, egészségedért, őrizheted meg fiatal(os)ságodat és aktivitásodat
 • ehhez útmutató cikkeket olvashatsz, videókat nézhetsz
 • kérdezhetsz, s a kérdéseidre választ kaphatsz
 • speciális gyakorlatokat tölthetsz le és végezhetsz otthonodban
 • különböző kihívásokon teheted próbára magadat
 • előadásokat hallgathatsz meg élőben vagy online
 • kirándulásokon vehetsz részt
 • kedvezményeket élvezhetsz bizonyos szolgáltatásokból

Milyen témakörökkel találkozhatsz rendszeresen a MAKKA Online Klub felületén?

 • “ÉP TESTBEN” – arról olvashatsz cikkeket, hogy hogyan őrizheted meg fiatalosságodat, aktivitásodat, hogyan fékezheted az öregedést és a betegségek kialakulását.
 • “LÉLEKTÜKÖR” – segít abban, hogy jobban megismerd önmagadat, hogy a lelked gondozásával megakadályozd a betegségek megjelenését, és a depressziót.
 • “BAKANCSLISTA” – kulturális programok, sport- és új mozgásformák bemutatása, úticélok, amit érdemes felkeresned.
 • “AJÁNLOM” – film, színház, koncert és programajánló, amivel színesebbé, élményekkel telivé teheted hétköznapjaidat.
 • “XXI. SZÁZAD” – ismerkedj az internet, okostelefon, applikációk útvesztőjével, ne add fel, Te is képes vagy a fejlődésre, mi pedig segítünk Neked ebben!
 • “KÖZÖSSÉG” – ápold a kapcsolataidat, legyen az család vagy barátság. Ismerj meg új arcokat! Mi bemutatunk Neked rendszeresen ismert embereket és klubtagokat egyaránt.

Tagdíjak és szolgáltatások

 Szolgáltatáscsomagok:

“START”

“PRO”

“VIP” 

 Havi tagdíjak: 2 000.-Ft/hó 5 000.-Ft/hó 10 000.-Ft/hó
cikkek, bejegyzések x x x
interjúk, videoriportok x x x
zárt Facebook csoport x x x
kihívásokban való részvétel x x x
előadások élő vagy online x x
speciális tornasorok x x
partner kedvezmény x x
kirándulás kedvezmény x
kérdezz vendégünktől x
személyes tanácsadás x

Belépés a MAKKA Online Klubba

Az online klubbot nem nyitjuk meg, belépésre és csatlakozásra csak az év egy-egy rövid időszakában lesz lehetőség. A következő alkalom, amikor beléphetsz: 2019. szeptember 2-3. Ezt követően csak 2020. január 2-3-án lesz lehetőséged csatlakozni hozzánk.

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot, és jelezd részvételi szándékodat. A csomagot a későbbiekben módosíthatod.

Szolgáltatásaink:

Cikkek, bejegyzések   

Rendszeresen megjelentetünk a fenti témakörökhöz kapcsolódó cikkeket, tananyagokat, melyek célja, hogy minél szélesebb körű ismeretekkel rendelkezz ahhoz, hogy tovább maradja fiatalon, megőrizd az egészségedet, a szellemi és fizikai fittség hanyatlását lassítsd. (START, PRO, VIP előfizetéssel)

Interjúk, videóriportok   

A hónap vendégével készített interjút elolvashatod és/vagy videón is megtekintheted. A hónap vendégével a hónap témáját boncolgatjuk, egészségünket, fittségünket, táplálkozásunkat, legfőbb betegségeket, lelkünk egészségét, céljainkat, hobbijainkat, informatikát érintő témákról lesz itt szó. (START, PRO, VIP előfizetéssel)

Zárt Facebook csoport   

Tagjainknak fenntartott csoport, ahol kapcsolatokat építhetsz, egyéni programokat szervezhetsz, segítséget kérhetsz klubtársaidtól. A csoport elsődleges célja a hogy érezd, nem vagy egyedül, van kihez szólnod, van kivel találkoznod és van kitől tanácsot kérned. (START, PRO, VIP előfizetéssel)

Kihívásokban való részvétel   

Szellemi és fizikai aktivitásunk megőrzése létfontosságú. Ezért hónapról hónapra különböző feladatok teljesítésére ösztönzünk Téged és klubtársaidat. A kihívásokon való részvétel nem kötelező – de miért is ne vennél részt rajta?! (START, PRO, VIP előfizetéssel)

Előadások  

Rendszeres előadásainkon részt vehetsz élőben a helyszínen vagy online is követheted. (PRO, VIP előfizetéssel)

Speciális tornasorok   

Rendszeresen teszünk fel a MAKKA Online Klub felületre speciális tornasorokat, melyeket a szenior korosztály igényeinek megfelelően alakítunk ki. Ezek a gyakorlatok biztonsággal végezhetőek otthonodban, ha a figyelmeztetéseket pontosan betartod. Elősegítik

 • egyensúlyérzéked fejlesztését,
 • izomzatod erősítését,
 • mozgékonyságod növelését,
 • aktivitásod fenntartását. (PRO, VIP előfizetéssel)

Partnerkedvezmények   

Partnereink kedvezményeket biztosítanak számotokra PRO, VIP előfizetéssel. Ezek az 50+ korosztály számára aktivitása fenntartása érdekében igénybe vehető szolgáltatások és termékek, melyről felületünkön tájékozódhatsz.

Kirándulás kedvezmények  

Minden hónapban ingyenesen vehetsz részt egy kirándulásunkon vagy programunkon, a többin pedig kedvezményesen vehetsz részt. A honlapon felsorolt listából választhatsz. (VIP előfizetéssel)

Kérdezz vendégünktől! 

A hónap vendége az első 20 feltett kérdésre válaszol. Legyél köztük! (VIP előfizetéssel)

Személyes tanácsadás 

VIP tagsággal lehetőséget kapsz arra, hogy emailen megküldött témában, előzetesen egyeztetett időpontban 20 perces Messenger, Viber vagy telefonos tanácsadáson vehess részt. Itt a Téged konkrétan érdeklő témáról beszélhetsz Velem vagy Kiss Rózsával, amiben tudunk, segítünk Neked! Példák, amiben a segítségedre lehetünk:

 • személyes edzés kialakítása
 • tornasorok személyre szabása
 • edzésmunka, diéta, életmód-változtatás követése
 • internet-használat, okostelefon-használat, szoftver-használatot érintő kérdésekben segítségnyújtás
 • egyéb.