MAKKA Online Klub – Ahol TE vagy a fontos!

Őrizd meg az egészségedet és aktivitásodat a MAKKA Online Klub tagjaként!

Bárhol is élsz, csatlakozhatsz hozzánk!

CSATLAKOZOM!

A MAKKA Szabadidősport Egyesület egy szenior sportklub, amely már 9. éve segíti 50+ korú tagjainkat abban, hogy megőrizzék aktivitásukat, és megélhessék az aktív élet örömeit. 2020-ban sajnos a Covid-19 vírus miatt izoláció hatására a megszokott életmódunk a feje tetejére állt, az eddigi edzéseinket, kirándulásainkat szüneteltetni kényszerülünk. Azonban ha valamikor, most még fontosabb, hogy fogjuk egymás kezét, fenntartsuk aktivitásukat és megőrizzük egészségünket. Ezért hívlak Téged és ismerőseidet is, hogy tarts velünk, csatlakozz Online Klubunkhoz, ahol a hét 6 napján együtt sportolunk, tornázunk EGYÜTT, akár közel százan is egyszerre, ki ki a saját otthonában.

10 órakor ugyanis vasárnap kivételével minden nap megjelenek a monitorodon és sokakkal együtt Téged is mozgásra csábítalak. Most ugyanis az eddigieknél is fontosabb hogy mozogj, ne hagyd el magad és megőrizd a derűdet. Hidd el, sokkal könnyebb ez akkor, ha érzed hogy nem vagy egyedül, rengetegen állnak melletted, s tornáznak együtt VELED.

 

Miért érdemes a MAKKA Online Klub tagjának lenni?

Ahogy Blaha Lujza mondta: „A fiatalság nem múlik el, ha nem akarjuk.”

Ebben a szellemben segítjük egymást a klubban:

 • mert itt mindennap érezheted, hogy nem vagy egyedül, társaságra találsz,
 • megismerhetsz másokat, barátokra lelhetsz, hiszen beléphetsz a Klubszobába – online zártkörű Facebook csoportunkba,
 • mert szakemberek segítségével tehetsz önmagadért, egészségedért, őrizheted meg fiatal(os)ságodat és aktivitásodat,
 • ehhez útmutató cikkeket olvashatsz, videókat nézhetsz,
 • edzésterveket, tornasorokat, speciális gyakorlatokat tölthetsz le és végezhetsz otthonodban,
 • különböző kihívásokon teheted próbára magadat,

Régóta gondolkodtam azon, hogy lehet megoldani azt, hogy ne engedjük el a kezét azoknak a klubtársainknak, akik távolabb költöznek tőlünk, esetleg átmeneti vagy tartós betegséggel küzdve kerülnek ki a közösségünkből – hiányolva annak támogatását. Ezentúl az Online Klubbal mindez megoldhatóvá válik.

Milyen közösségre számíthatsz a MAKKA Online Klubban?

9. éve vezetem a MAKKA Szabadidősport Egyesületet, és ez idő alatt több száz tagunkkal dolgoztam együtt azon, hogy megőrizzék aktivitásukat.

A sport és a mozgás öröme azonban nem az egyetlen vonzereje ennek a klubnak, hiszen nap mint nap tapasztalom, hogy mennyire összetartó és inspiráló közösséget alkotnak tagok.

Íme néhány vélemény azoktól, akik rendszeresen velünk vannak a sportklubban:

Nekem új barátokat kellemes időtöltést a mozgás örömét a jó programokon való részvételt. Téged Kriszta aki szívvel lélekkel foglalkozol az idősebb korosztállyal. Egy jó közösség ahol nagyon nagyon kedves emberek vannak. Személy szerint örülök hogy rátaláltam. /Rozi/

Profi működés jellemzi a MAKKÁ-t. Sokszínű, változatos programok, ahol mindenki tud szemezgetni magának megfelelőt és rendszeresen vannak új kihívások, egészségvédő terápiák is. Nagyon jó HOZZÁTOK tartozni. Köszönjük Krisztának, aki mindezt létrehozta és működteti. /András/

Mit adott nekem a MAKKA?! Előttem már mindenki leírt sok mindent, amit csak megerősíteni tudok…., de azon kívül számomra ,amikor kezdtem a MAKKÁ-nál, több mint 3 éve Nordic Walkingozni már az első óra után éreztem, hogy jobban vagyok.
A vízi torna és a senior torna is nagyon jót tesz..a gerincemnek..és az egészségemnek. Amióta ide járok megtudok csinálni olyan napi szintű feladatokat, amit előtte nem tudtam.
Miért maradtam itt immár több mint 3 éve….azért mert Kriszta figyelme, tanítása,segítőkészsége kedvessége – ami az egészségemre csodálatos hatással van – ..itt tartott. Ez átragad a tagokra is.
Sok kedves embert ismertem meg, jókat beszélgetünk az edzések alatt ..A klub napokon.. Barátságok kötődtek..Egyszóval..örülök, hogy van ilyen lehetőség itt a kerületben., ahol én és a korosztályom karban tarthatja az egészségét a “MAKKA” által, ilyen családias jó csapatban.. <3 /Magdi/

 

Mivel segít Téged a MAKKA Online Klub?

Cikkek, bejegyzések: rendszeresen megjelentetünk a fenti témakörökhöz kapcsolódó cikkeket, tananyagokat, melyek célja, hogy minél szélesebb körű ismeretekkel rendelkezz ahhoz, hogy tovább maradja fiatalon, megőrizd az egészségedet, a szellemi és fizikai fittség hanyatlását lassítsd.

Zárt Facebook csoport: tagjainknak fenntartott csoport, ahol kapcsolatokat építhetsz, egyéni programokat szervezhetsz, segítséget kérhetsz klubtársaidtól. A csoport elsődleges célja a hogy érezd, nem vagy egyedül, van kihez szólnod, van kivel találkoznod és van kitől tanácsot kérned.

Kihívásokban való részvétel: szellemi és fizikai aktivitásunk megőrzése létfontosságú. Ezért hónapról hónapra különböző feladatok teljesítésére ösztönzünk Téged és klubtársaidat. A kihívásokon való részvétel nem kötelező – de miért is ne vennél részt rajta?!

Speciális tornasorok: rendszeresen teszünk fel a MAKKA Online Klub felületre speciális tornasorokat, melyeket a szenior korosztály igényeinek megfelelően alakítunk ki. Ezek a gyakorlatok biztonsággal végezhetőek otthonodban, ha a figyelmeztetéseket pontosan betartod. (PRO és VIP Csomaggal)

Személyes tanácsadás: VIP tagsággal lehetőséget kapsz arra, hogy emailen megküldött témában, előzetesen egyeztetett időpontban 20 perces Messenger, Viber vagy telefonos tanácsadáson vehess részt. Itt a Téged konkrétan érdeklő témáról beszélhetsz az online klub munkatársaival, amiben tudunk, segítünk Neked! Példák, amiben a segítségedre lehetünk:

 • személyes edzés kialakítása
 • tornasorok személyre szabása
 • edzésmunka, diéta, életmód-változtatás követése
 • internet-használat, okostelefon-használat, szoftver-használatot érintő kérdésekben segítségnyújtás
 • egyéb. (VIP Csomaggal)

 

Nézzük, mi ez a három csomag!

Az online klubban kínált szolgáltatások egy része a klubon kívül is megvásárolható, de vannak olyan tartalmak, amelyeket csak a klubtagok láthatnak. Nézzük meg, milyen tartalmakat kapsz meg klubtagként a választott csomagtól függően:

Szolgáltatáscsomagok:

 Havi tagdíjak:

2 000.-Ft/hó

5 000.-Ft/hó

10 000.-Ft/hó

cikkek, bejegyzések x x x
támogatói csomag x    
zárt Facebook csoport x x
kihívásokban való részvétel x x
edzésterv, tornasorok x x
személyes tanácsadás x

 

 

Mit mondanak a MAKKA Klub tagjaink?

Nagy köszönettel tartozunk Neked testünk és lelkünk fiatalon tartásáért. Barátságok szövődtek ezeknek a csoport-foglalkozásoknak köszönhetően és figyelünk egymásra, törődünk a másokkal.A Te pozitív egyéniséged, türelmed, megértéseddel összefogod ezt a nem kis csapatot. (Margit)

Rájöttem, hogy imádom a “T” betűs dolgokat; Történelem, Természet, Túrázás, Torna. Akad közöttük egy “M” betűs kakukktojás: MAKKA, amely hozzátartozik az életemhez, a mindennapjaimhoz! (Magdi)

Megtaláltam a helyemet és új barátaimat köztetek, ebben a “Makkás” családias közösségben. Kriszta egyénisége és odaadó törődése mindannyiunk irányában záloga a szoros összetartozás érzésének és örülök, hogy ennek én is részese lehetek. (Vali)

3 évvel ezelőtt, lelkileg egy kicsit mélyebb pontra kerültem. Éppen ekkor egyés helyi újságban olvastam a MAKKÁ-ról, és amit megtudtam Rólatok nagyon szimpatikusnak találtam. Kriszta nagyon készségesen, kedvesen mutatta be pár szóval, hogy mit csinál, miről szól, mi a lényege a MAKKÁ-nak. Pár nap múlva személyesen is megismerkedhettem Veletek. Az első benyomásom az volt, hogy egy pozitív gondolkodású, energiával teli, segítőkész,korosztályom beli, kedves kis csapatba csöppentem bele, ahol egyre jobban éreztem – és érzem – magam. Ahol az életkor egy állapot, az ember a lényeg. A mozgás, a természet, az együttlét szeretete a fontos. Az én életemben a mozgás valamilyen formában mindig fontos volt. Jobban, felszabadultabbnak, frissebbnek, fittebbnek érzem magam, és lelkileg is feltöltődöm, ha rendszeresen sportolok, és itt visszajöttek ezek az élmények, érzések. Kriszta, Téged csodálattal figyellek, ahogy sok-sok szeretettel, türelemmel, megértéssel, fáradhatatlanul fogod össze ezt a kis csapatot. Szerintem nem kérdés, hogy érdemes-e MAKKÁ-snak lenni. (Mariann)

Még nem választottál csomagot?

A bátortalan első lépés, melyet továbbiak követnek. Nincs veszteni valód! A biztos döntés ha tudod hogy mit akarsz: mozogni, tornázni, élvezni az életet! A szereted a kényeztetést, a maximális segítséget és személyes támogatást.

 

Bizonyíték arra, hogy működik: a Szenior Fitnesz Teszt

És egy objektív visszajelzés tagjainkról: időről időre szervezünk magunknak, illetve veszünk részt külsős cég által lebonyolított SZENIOR FITNESZ TESZT felméréseken. Az amerikai teszt mérésein a makkások korosztályonkénti bontásban a legjobb 5%-ban szerepelnek, ez a skála legjobb és legmagasabb értékelése, sokan ennél magasabb eredményeket is elérnek! Ezért dolgozunk és ez hajt előre és motivál a további munkában, hogy tehessek a tőlünk távol élő idősebbek fittségéért is.

Ajánlások

Sajgóné Tóth Irén
Reménysugár Klub vezetője

A XVII. kerületi  Reménysugár Klub daganatos betegséggel megküzdő sorstársi közösség.  Ebben a kis közösségben igyekszünk lelkiekben segíteni egymást, de fontosnak érezzük, hogy legyengült fizikumunkat, immunrendszerünket is támogassuk — segítve a szervezetünket, hogy a műtétek, utókezeléseket követően minőségi életet tudjunk élni.

Így találtunk rá a kerületünkben működő MAKKA Szabadidősport Egyesületre.  Már több éve részt veszünk a nordic walking gyalogláson és egészségi állapotunknak megfelelő tornán. A nordic walking az a gyaloglási forma,amit a megélt betegségünk és korunk mellett is nagyszerűen tudunk teljesíteni. Megmozgatja a testünket, immunrendszerünket mozgósítja. A jó levegő az itt megismert közösségben eltöltött órák is erőt adnak részünkre.
Kovács Kriszta vezető tanár megértéssel, türelemmel tanít be bennünket és óráról órára a betegségünk adta nehézségeket maximálisan figyelembe véve foglalkozik velünk a torna órákon és a kinti gyaloglások alkalmával. Köszönet érte.
Dvorák Márton
Humánkineziológus, mozgásterapeuta
Életmód Orvosi Központ
Kriszta jó hangulatú és szakmailag remek edzései (legyen az torna, nordic walking, úszás vagy egyéb mozgásforma) nagyon fontosak a hozzá járó idősebb korosztály egészségének megőrzésében, fizikai állapotuk fejlesztésében. A mozgást sosem késő elkezdeni, és erre sok jó példát látni csapatában: idős korban is lehet még erősödni, ügyesedni, fitté válni!

 

Gyakori kérdések

Hogyan tudok majd belépni a klubba?

A megrendelés után emailben elküldök neked minden szükséges adatot, amelyekkel be tudsz lépni a saját online fiókodba. Itt fogod megtalálni az új anyagokat, videókat, írásokat.

Milyen gyakran kapok új anyagokat?

Minden hónapban új cikkeket, videókat fogok feltölteni a saját személyes fiókodba, ráadásul minden hónapban új interjúkat is olvashatsz a hónap vendégével.

Ráadásul a Facebook csoportunkhoz is hozzáférést kapsz, így akár napi szinten bekapcsolódhatsz érdekes beszélgetésekbe.

Csak bankkártyával tudok fizetni?

Igen, de ne aggódj, a kártyád adatai teljes biztonságban lesznek, hiszen a fizetés a Barion teljesen biztonságos felületén keresztül történik.

Módosíthatom a választott csomagot később?

Igen, ha meggondolod magad, bármikor kérhetsz kisebb vagy nagyobb csomagot is.

Bármikor kiléphetek a klubból?

Természetesen bármikor dönthetsz úgy, hogy nem szeretnél tovább klubtag lenni, és lemondhatod a tagságod. Ezt a saját online fiókodon belül bármikor megteheted.

Egyéni kérdések

Lehet, hogy maradtak még kérdések a fejedben, amit nem tudtam megválaszolni. Ha így van, kérlek tedd fel ezeket emailen: mail@kovacskriszta.hu, amint tudok válaszolok rá.