Szenior Sportnapok – programzárás gondolatai

torna

Eltelt az Aktív Hét, sokan mozogtatok velünk. Köszönöm a lelkesedéseteket, hogy mindig öröm Veletek lenni. Lelkiekben feltöltött és megerősített engem is ez a hét. Néhány pillanat, ami megmaradt:


– hétfőn elém került egyikőtök testösszetétel vizsgálati papírja fél évre visszamenőleg, mely mutatja, hogy folyamatosan javulnak rajta a derék-csípő hányados eredmények.
– szenior fitnesz teszt – mindig meghat a küzdeni tudásotok, vitalitásotok, versengésetek önmagatokkal, a minél jobb eredményért. Felnézek Rátok!
– kedd: meridián torna. Anna kérésére kört alakítottatok a nagyteremben, s a 300 m2-es terem kicsinek bizonyult, ki dupla kört kellett alkotni. Tényleg sokan voltunk…
– még mindig kedd: a közös játék önfeledt öröme
– szerda: túra az Erzsébet-parkban, a lelkesek lendületesen lendülnek előre, megállíthatatlanul. S közben fogadást kötöttünk, karácsonyig mennyit fogyunk.
– csütörtök: ijesztő és felemelő érzés ennyiőtöknek tornát tartani. S öröm, mikor jelzitek, hogy máskor is jönnétek.
– szintén csütörtök – a víz megosztó közeg, s többen jöttetek az uszodába, mint arra számítottam. Többeteknek minőségváltozást hozott ez az óra a vízi mozgásában, van, akinek örökre száműztük a félelmét. S az élmény, hogy életemben először állok ugyanannak a pályának a szélén Zsombok Ildikóval együtt, egyidőben. Akire felnézek, tisztelek és hálával tartozom azért hogy évtizede mellettem áll, párhuzamos pályánkon.
– péntek: túra a Gödöllői-dombokon. Új kapcsolatok alakulnak, új ismertségek fejlődnek. Új egyéniségekkel gazdagodunk és az mindig boldogság.

Köszönet mindenkinek.

Holnap folytatjuk szokott életünket, visszatérünk megszokott órarendünkhöz, jelentős változás nincs.
– hétfő 8:00 aqua nordic walking
– hétfő 18:00 nordic walking változó helyszínen, amíg a sötétedéssel nem kell küzdenünk, minden héten
– kedd 8:30 aktív torna
– kedd 9:30 szenior torna
– kedd 20:00 úszásoktatás, stílusjavítás
– szerda 8:00 nordic walking a Naplás-tónál
– szerda 10:00 nordic walking torna és túra Madárdombon (december 10-ig ingyenes a klubtagoknak – oktatásra nem vonatkozik!)
– szerda 12.30-15.30 felnőtt úszásoktatás
– csütörtök 8:30 aktív torna
– csütörtök 9:30 szenior torna
– csütörtök 11:30 úszásoktatás, stílusjavítás
– péntek: 8:30 nordic walking túra változó helyszínen

Szeretettel várlak Benneteket!

Kriszta